perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pretty in pink!

Huh, kun viikot hujahtaa nopeasti ohi! En näköjään ikinä ehdi päivittelemään tänne viikolla oikeastaan mitään - tosin eipä mulla tällä viikolla olis mitenkään hirveästi asiaa ollutkaan. :D Aika normimeiningeissä on elelty nämä viimeiset päivät koulun, töiden ja salin merkeissä!


Hmh, mulla oli kyllä jotain jutusteltavaa mielessä vielä hetki sitten, mutta nyt se yllättäen häipyi mielestä... :D Yllä olevassa kuvassa näkyvä pikkuneiti on erään koulukaverini kissa, jota lupauduin ruokkimaan alkuviikosta omistajan viettäessä yön Laukaassa. Tämä kyseinen ihminen hommasi mulle tammikuussa kipeästi tarvitun autopaikan hyvin lyhyellä varoitusajalla, joten autoin sitten vuorostani häntä vastapalveluksena erittäin mielelläni! Eipä sillä, olisin toki auttanut muutenkin - varsinkin, kun työnkuva oli näinkin miellyttävä :) Kissoja oli siis yhteensä kaksi, mutta toisesta sankarista en ehtinyt napata kuvaa missään välissä. Herttaisia karvapalloja olivat kyllä molemmat!


Perjantait on ollu mulla koko kevätlukukauden vapaapäiviä kalenterin mukaan, tosin yhtä ainutta perjantaita en oo tainnut saada vietettyä oikeasti vapaalla... :D Aina tulee jotain koulujuttuja, tenttejä tai sitten viimeistään niitä töitä - niin myös tällä kertaa! Eilen mietinkin jo, että mikä on kun kalenterissa ei vieläkään lukenut mitään perjantain kohdalla. Eipä tarvinnut kauaa pohdiskella, kun sain tekstaritiedustelun, josko voisin tehdä tänään lomatuurauksen klo 8-16... :D Mielelläni kylläkin otan kaikki ylimääräiset vuorot vastaan, sillä tulevien viikkojen työtunnit huitelevatkin hurjassa neljässä viikkotunnissa. Hieman harmittaa, sillä mulla olis aikaa tehdä ainakin pari-kolme vuoroa viikossa, mutta näillä mennään. Extravuoroja odotellen :)
Oli muuten hienoa jynssätä vessanpönttöjä vaaleanpunaisilla ja timanttitarroilla koristelluilla kynsillä! Johanna lakkasi mulle eilen aivan ihanat prinsessakynnet (joista ei nyt tietenkään satu olemaan minkäänlaisia kuvia), tykkään ihan valtavasti :) Eipä nuo onneksi paljon menoa hidastaneet töissäkään, vaikka vähän pelkäsin timanttien kestävyyttä...

I heart laskenta!
Näin niin kuin asiasta kukkaruukkuun, kevät voisi mun puolesta alkaa pikkuhiljaa saapumaan! Nää kaameat pakkaset alkaa jo hajottamaan, varsinkin kun samalla katselee tuota kalenteria ja tajuaa, että reilun viikon päästä on jo huhtikuu... ja lunta tulee vaan joka päivä lisää? Hei jee. Ostin viime viikonloppuna itselleni uuden kevättakin, mutta sen käyttöönottoa ei varmaankaan tarvitse huolehtia ihan hetkeen. Samoin aattelin alkukuusta bussikorttia ladatessani, että huhtikuun alussa pystyy varmaan jo pyöräilemään ongelmitta joka paikkaan. Pyh ja pah! :D Minähän en nimittäin jäisille ja lumisille teille lähde itseäni pyörän kanssa telomaan...
Kevätvaatteiden ostamistakin oon alkanut miettimään jo ohimennen ja kaikkea ihanaahan toki löytyisi ihan joka paikasta. Harmi, ettei rahavarat oikein salli toteuttaa kaikkia mielitekoja ja joudunkin nyt priorisoimaan, mitä ihan oikeasti tarvitsisin. :( Eilen sähköpostiin saapunut Cubuksen 20€ alennuskuponki tosin houkuttelisi hieman tuhlaamaan ja saattaa olla, että piipahdankin ensi viikolla pohjoiseen pääsiäiseksi reissatessani Torniossa kyseisessä liikkeessä kurkkimassa vähän valikoimia! Cubus tosiaan on avaamassa liikettä myös Jyväskylään, mutta ainakaan mulla ei ole vielä tarkempaa tietoa sen avaamisajankohdasta. Toivotaan toki että se olis mahdollisimman pian! :DKoukutuin tähän biisiin ihan kympillä zumbatunnilla! Tekisi mieli kuunnella taas niitä intialaisia poplevyjä, mitä roudasin Suomeen muutama (...kuusi...) vuotta sitten. Jospa ne olis vielä tallessa lapsuudenkodissa :)

Tästä väsyneestä ja sekavasta tekstistä voisi varmaan päätellä, että nukkumaanmenoaika alkaisi olla lähellä... Viikon univelkojen takaisinnukkuminen alkaa siis än-yy-tee-NYT! :)

2 kommenttia:

  1. Ilmoittaudun vapaaehtoisesksi Cubus-kaveriksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jee! Toivotaan että aikataulut passaa yksiin :)

      Poista