lauantai 9. maaliskuuta 2013

Viikon kuulumisia :)

Tällä viikolla...


...arkeen paluu on ottanut voimille.

Vaikka en viettänyt hiihtolomaa täysin lomatunnelmissa, tuntui arkeen palaaminen maanantaina aivan uskomattoman vaikealta. Elin koko alkuviikon täydessä horroksessa ja yöunien pituudesta riippumatta väsymys oli aivan sietämätöntä koko ajan. :D 


...nukuin pommiin pitkästä aikaa.

Keskiviikkona heräsin 20 minuuttia ennen työvuoron alkamista - vaikka olin mennyt edellisenä nukkumaan jo kymmeneltä. Näin on taas todistettu, ettei aikainen nukkumaanmeno vaikuta millään tavalla aamuheräämiseen! ;) Juoksin suurin piirtein suoraan sängystä ulos eriparisukat jalassa, väärä paita päällä ja venäjänkirjat tyytyväisenä pöydälle unohtuneena. Sanomattakin on selvää, että koko päivä oli aamusta johtuen aivan kamala ja päätin tehdä maailmalle palveluksen kävelemällä restolta suoraan kotiin ja nukkumaan. Päikkärit pelastaa aina!

...kävin tekemässä henkilöstöjohtamisen tentin.

Koska en oo reston takia päässyt venäjäntunteja lukuunottamatta millekään muille kursseille, oli myös henkilöstöjohtaminen jäänyt vähän vähemmälle (lue: en ollut tehnyt asian eteen yhtään mitään) ja vielä edellisenä iltana arvoin, jättäisinkö tentin väliin ja menisin suoraan uusintaan. Oon kuitenkin kerännyt uusintapäiville jo muutaman muun tentin ja aattelinkin sitten yrittää tätä ihan varsinaisena tenttipäivänä. Mulla ei ollut minkäänlaista hajua, mitä tunneilla oli kuukauden aikana mahdollisesti käsitelty, mutta onneksi olin hommannut tenttikirjan jo aiemmin ja lukaisin edellisenä päivänä sen ja muut materiaalit pikaisesti läpi. Opettajalta oli tullut tänään sähköpostia ja tentti meni läpi arvosanalla 3,5. :D Hirveän motivoivaa tietää, että muutaman tunnin luku-urakalla saa jo ihan kohtuuhyviä arvosanoja: eipähän kannata stressata enää mistään tulevasta valmistautumalla hiki hatussa viikkokausia etukäteen :D As if...

...ilahduin auringonpaisteesta.

Kyllä, tällä viikolla on myös tuullut ihan mielettömästi ja lumisade on ollut välistä niin sakeaa, ettei omaa nenäänsäkään ole erottanut - mutta se aurinko. En voi sille mitään, että mielialani on ainakin osittain kytköksissä säähän ja auringonpaiste saa huononkin päivän näyttämään heti paremmalta :) Huomasin myös tenttiaamuna, etten oo edes tajunnut, miten paljon päivä on pidentynyt kuukaudessa: oli omituista mennä kouluun aamukahdeksaksi, kun on tottunut siihen, että bussista ulos mönkiessä on vielä pimeää. Tällä kertaa aurinko paistoikin jo täydellä terällä suoraan sisälle aulaan :)

Ihana aurinko bussin ikkunasta!
...kävin ahkerasti salilla.

Viikon ohjelmaan on mahtunut niin cxworxia, jättipallojumppaa, step-tuntia kuin ihan tavallista kuntosaliharjoitteluakin. Äärirajoja on käyty testailemassa ja tällä hetkellä oon itse asiassa aika varma, etten taida päästä huomenna edes sängystä ylös - on sen verran kipeät jalkalihakset... :D Tänään kävin myös kehonkoostumusmittauksessa, joka järjestettiin naistenpäivän kunniaksi ilmaiseksi. Karua luettavaahan se oli, mutta yllätti silti positiivisesti. :) Tästä on hyvä jatkaa!...oli viimeinen restoviikko.

Tänään sain tehtyä viimeiset restojaksoon kuuluvat tunnit ja lähdin hieman haikein mielin Onkapannusta viimeistä kertaa. Vaikka ennakko-odotukset restosta olivatkin hieman negatiiviset (johtuen pääsääntöisesti monien muiden kommenteista, jotka taas taisivat kuvastaa lähinnä asennetta kyseistä hommaa kohtaan...), yllätti tää neliviikkoinen mut todella positiivisesti! :) Ravintola- ja keittiötyö oli mulle täysin uusi tuttavuus, joten koen oppineeni aika paljon uusia juttuja. Vaihdeltiin tyttöjen kanssa myös vuoroja niin, että kaikki pääsivät testaamaan sekä keittiön että salipuolen töitä, vaikkakin käytännössä noin pienessä paikassa työtehtävät osittain sekoittuivatkin. 
Ymmärrän, että pitkän keittiötaustan omaaville restojakso ei varmastikaan tuo mitään uutta ja työ voi tuntua turhalta ja tylsältä, mutta loppujen lopuksi kaikki on siitä kuuluisasta asenteesta kiinni. Kyseessä on kuitenkin vain neljä viikkoa elämästä, eikä hommasta mun mielestä kannata tehdä vielä ikävämpää itselleen valittamalla kaikesta koko ajan. :) Paranneltavaahan tuossa restojaksossa toki vielä on esimerkiksi noiden päällekäin menevien kurssien suhteen, mutta nyt mentiin sillä mitä on!


Kaiken kaikkiaan resto oli ainakin mulle opettavainen ja mielenkiintoinen kokemus, meidän työporukka oli vallan loistava ja esimies ihana! :) Näin viimeisen päivän kunniaksi juotiinkin aamulla pullakahvit firman piikkiin (ehehehe) ja tyttöjen kanssa annettiin Virvelle pieni muisto meistä:

Vähän Geishaa ja Robin-kortti! Viimeaikaiset puheet ja korvamadot ovat liittyneet hyvin tiiviisti Robiniin (jostain syystä) enkä osaa laskeakaan, miten monesti joku on hyräillyt Puuttuvaa palasta tai Frontside Ollieta kassalla/kurkkuja pilkkoessa/tiskatessa/ihan missä vaan!
Ensi viikolla vuorossa on sitten paluu takaisin koulunpenkille ja uusille kursseille!

Loppukevennykseksi vielä vallan mainio kissavideo Youtubesta! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti