sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Week 10

Maanantaina kävin syke-tunnilla (jota vastasi HeiaHeian lajitarjonnasta lähinnä aerobic) sekä cxworxissa. Pitkän päivän jälkeisten treenien jälkeen väsymys oli taattu! Oli ihanaa päästä taas liikkumaan kunnolla useamman päivän tauon jälkeen, mutta varsinkin tuo cxworx tuntui aivan ultimate-raskaalta pitkästä aikaa!

Tiistaina vuorossa oli sh'bam, jonka jälkeen jäin vielä salille treenaamaan ylävartaloa. Tuosta tällä hetkellä meneillään olevasta sh'bam 10:stä ehdoton lempparibiisi on Gia Farrellin Hit Me Up, jota oon ihan muutenkin soittanut repeatilla koko viikon ajan. :) Mitenkään uusi biisihän tuo ei kyllä ole, mutta kuulin sen ensimmäistä kertaa vasta muutama viikko sitten juurikin tuolla tunnilla. Miten niin myöhäisherännäinen...

Keskiviikko oli lepopäivä urheilun osalta. Hyvä niin, sillä edellisen päivän salitreeni tuntui käsien jokaisessa lihaksessa... :D

Torstaina menin testailemaan jättipallojumppaa toiseen kertaan. Ohjelma oli hieman vaihtunut viime kerrasta, mutta oli pohjimmiltaan samaa lihaskuntojumppaa. :) Muutama viikko sitten ajattelin tunnin olevan "ihan ok", mutta nyt aloin jo ihan oikeasti tykkäämään siitä! Tämän jälkeen treenasin salilla jalat ja keskivartalon ja möngin kotiin lihakset hellinä. :D

Perjantai, step 30' ja cxworx 30' sekä vartti crosstrainerilla. Step-tunninkin ohjelma oli vaihtunut ja tykkäsin tästä nykyisestä oikeastaan enemmän!
Mietin koko päivän ajan, uskallanko mennä pilaamaan perjantaini kehonkoostumusmittauksella. Koska sen nyt kumminkin sai tehtyä veloituksetta naistenpäivän kunniaksi, aattelin sitten uhrata siihenastisen hyvän mieleni :D Mittaus oli muutamassa sekunnissa ohitse ja sain laitteen tulostaman tuloskuitin tutkittavakseni saman tien. No, en nyt voi tietenkään millään tavalla sanoa, että oisin ollut tyytyväinen omaan tulokseeni, mutta enpä toisaalta sitä odottanutkaan :D Muutaman luvun kohdalla olin jopa iloisen yllättynyt!
Kaikista karuin tulos taisi olla metabolinen ikä, eli ikä, jota kehon perusaineenvaihdunnan taso vastaa: 36. Vittu 36! "Jos saatu ikä on todellista ikää korkeampi, suositellaan perusaineenvaihdunnan nostamista liikuntaa lisäämällä."
Toivon mukaan voin verrata tätä tulosta joskus tulevaisuudessa hieman paremman näköiseen lappuseen!

Lauantaina naistenpäivän ohjelma jatkui ja päivän ryhmäliikuntatunnit olivat ilmaisia kaikille. Oon miettinyt monesti, että haluaisin käydä tsekkailemassa Bailamama-tunnin (jolle Ladybody on varmaankin lähin vastine), mutta aikataulut eivät oo koskaan osuneet nappiin omieni kanssa. Nyt tunti kuitenkin järjestettiin poikkeuksellisesti lauantaina ja kävin sitten kurkkaamassa, millainen meininki siellä oli. :)
Pääpointti koko tunnissa oli lantionpohjan lihasten kehittäminen ja treenaaminen, eli todellista ladyjumppaa tää kyllä oli! :D Tunti oli kokonaisuudessaan monipuolinen ja melko kevyt, mutta en nyt sitten kuitenkaan tiedä, oliko tuo ihan mun juttu. Onneksi kaiken ei tarvikaan olla :)
Bailamaman jälkeen olis tarjolla ollut extrana vielä puolen tunnin asahi-tunti, mutta olo oli sen verran energinen, etten yksinkertaisesti jaksanut jäädä hyvinvointivenyttelyrentoutumisjuttuihin tuon jälkeen. Olis voinut olla kyllä ihan mielenkiintoista, mutta nyt meni näin.

...ja sunnuntaina olikin sitten sunnuntai! :D

Kuten selvästi huomaa, oon edelleenkin tykännyt käydä aika monipuolisesti erilaisilla tunneilla enkä oo löytänyt yhtä tai kahta ehdotonta lempparia. Meen enemmänkin fiiliksen mukaan salilla käymisen suhteen: toisinaan tekee mieli käydä useammalla "tanssillisella" tunnilla, joskus taas haluaa tehdä enemmän lihaskuntojumppaa. Oon aina aiemmin ollut sitä mieltä, etten tykkää mistään muusta kuin zumbailusta ja bailatinoista, mutta kaiken maailman kiinteytysjumpat ovatkin yllättäneet positiivisesti. :)

Tällaista tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti