sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Circle of life

Aattelin kirjoittaa taas sunnuntaiseen tapaani tällasen kunnon sekamelskapostauksen menneestä viikosta, koittakaa pysyä perässä! :D

Viikon liikkumiset jäivät tällä kertaa aika vähäisiksi, mutta se on vain elämää! :) Maanantaina kävin kyllä sh'bamissa, mutta olo tuntui hirveän kuumeiselta ja kipeältä koko ajan. Sisu ei antanut periksi lähteä pois tunnilta kesken kaiken, mutta kirjasin sen kuitenkin vain puolikkaana tuntina HeiaHeiaan. Ei pystynyt ihan olemaan mukana menossa niin kuin normaalisti... Tiistain vietinkin sitten sängyn pohjalla kipeillen, kuten aiemmin jo kirjoitinkin. Keskiviikkona olin virkistynyt jo sen verran, että pääsin vääntäytymään takaisin salille, torstaina ja perjantaina päivät venyivät taas koulun puolesta niin pitkiksi, ettei energiaa enää riittänyt mihinkään muuhun. Lauantaina eli eilen kävin taas tekemässä tunnin salitreenin ja testaamassa zumba toningia, joka on ollut to do-listalla jo muutaman viikon. Tunti oli ihan mukava, mutta ei kyllä noussut omien suosikkien joukkoon tällä kertaa. :( Hieman vaikutusta saattoi tietenkin olla sillä, että äänentoistolaitteet kenkkuilivat vähän ja tunti jouduttiin vetämään eri tavalla kuin mitä tarkoitus ilmeisesti oli... Tänään vietin sitten ihan kunnon kotipäivän rönttövaatteissa - näin unta, että yritin lähteä kahesti salille, mutta kummallakaan kerralla se ei onnistunut. :D Jonkinlainen vinkki ehkä?

Tällaista liikunnan osilta! Kävin muuten keskiviikkona tapaamassa personal traineriani toistamiseen ja tällä kertaa sainkin sitten sen ikioman saliohjelmani, mitä oonkin jo hieman kaipaillut. :)


Käytiin pt:n kanssa liikkeet läpi yksitellen, tarkastaen erityisesti sen, miten vasemman käden takia erikoisräätälöidyt liikkeet sopisivat käytännössä. Pieniä muutoksia alkuperäiseen jouduttiin vielä tekemään, mutta loppujen lopuksi ohjelmasta tuli täysin "suorituskelpoinen". :D Lähinnä muutoksia tapahtui tietenkin ylävartalolle ja käsille tarkoitetuille harjoituksille, mutta esimerkiksi jalkaprässi jouduttiin tiputtamaan kokonaan pois ihan siitä syystä, etten saa painoja nostettua laitteeseen kunnolla ja turvallisesti. :/ Tällainen seikka mulla ei käynyt itsellä edes mielessä! Yhden laitteen sijaan joudun tekemään jalkatreenin nyt kahdella eri ilmanpainelaitteella.


Käsiin kohdistuvissa liikkeissä muutoksia tuli ainoastaan yllänäkyvään, muuten tehty ohjelma toimi käytännössä vallan mainiosti. :) Ainoa ongelma on enää se, että koska vasen käteni on oikeaa huomattavasti heikompi, ei painojenkaan tarvitse olla kovin painavia ennen kuin ne jo tuntuvat. Ei tässä mitään, mutta kun oikealla kädellä pitäisi malttaa tehdä kaikki liikkeet yhtä kevyillä painoilla! :( Ihan ymmärrettäväähän tämä toki on - jo nyt epätasapaino oikean ja vasemman käden välillä on melkoinen eikä sitä kannata vahvistaa entisestään, mutta hieman kärsivällisyyttä tää kyllä tulee vaatimaan.

Se niistä liikuntahöpinöistä sitten! Hmm, mitäs muuta... Torstaina käytiin elämyspalvelukurssin puitteissa tutustumassa Himokseen ja vaikka olin etukäteen aika innoissani tästä pikkureissusta, oli vierailu loppujen lopuksi aikamoinen pettymys. Ei siis Himoksen puolesta, sillä Himoslomien toimitusjohtaja kertoi meille 45min kattavasti ja mielenkiintoisesti toiminnastaan ja järjestämistään tapahtumista - mutta siinäpä se sitten olikin. :D Meille ei oltu varattu ketään henksun jäsentä esimerkiksi kierrättämään meitä alueella, vaan lähdettiin sitten opettajan sanojen mukaan "kiertämään, katsomaan ja imemään vaikutteita" hillittömään pakkaseen ja tuuleen. Eräs koulukavereistani työskentelee Himoksella rinnepalvelujen puolella silloin tällöin ja luonnollisesti opettaja nakitti hänet kertomaan koko puljun toiminnasta kaikille. Tuli vähän sellainen olo, että oliko nyt oikeasti kannattavaa lähteä kiikuttamaan meitä 60 kilometrin päähän vierailulle, jos ei reissua voitu koulun puolesta järjestää niin, että oltaisiin esimerkiksi saatu opastettu kierros alueella, nähty mökkejä ja Himos Areenaa sisältäpäin jne. Itselleni Himos on kuitenkin täysin tuntematon kohde ja tällainen olisi kiinnostanut oikeasti! Tosin en yhtään ihmettele tätä tuon opettajan osalta, sillä en pidä hänestä muutenkaan opettajana enkä ihmisenä...

Kuva.


Sellaista tällä kertaa! Pääsiäinen lähestyy hurjaa vauhtia ja ostin juuri bussilipun itselleni pohjoiseen. Testaan ekaa kertaa Onnibusia, sillä alle kahdenkympin matkalippu houkutteli kummasti matkustamaan tällä kertaa bussilla sen tavallisen junavaihtoehdon sijaan :D Toivottavasti en tällä kertaa päädy viime pääsiäisen tapaan hiihtämään!

Loppuun vielä muutama eilen napattu kuva - koska en vain saa tarpeekseni tuosta auringosta ja upeista talvimaisemista :)1 kommentti:

  1. Pääsiäinen todella lähestyy, kevät! Ihania talvikuvia olet napannut. Täälläkin on talviauringosta ja lumisista maisemista nautittu kovin. Energistä viikkoa!

    VastaaPoista