sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Yksi ilta unohdusta

En tajua, miksi en osaa enää nukkua pitkään edes vapaapäivisin - tänäänkin heräsin automaattisesti kahdeksalta enkä yrityksistä huolimatta saanut enää nukuttua. Ei varmaan pitäisi valittaa, hyvähän tää tietenkin on, mutta hämmentää :D Ennen ei oo ollut mitään ongelmia nukkua pitkälle yli puolenpäivän... Ehkä tää ihanasti kasvava valon määrä vaikuttaa sen verran, että herää jo ihan luonnostaan aamusta ilman herätyskelloa!

Aikasesta herätyksestä oli tietenkin se hyöty, että sain tänään tehtyä aika paljon kaikkea tarpeellista. Aloitin aamulla parin (myöhässä olleen) raportin kirjoittamisella Haloo Helsingin ja PMMP:n säestyksellä. En oo oikeastaan koskaan pitänyt Haloo Helsingistä, mutta tänä aamuna kahvikupin ääressä koin jonkinlaisen valaistumisen asian suhteen ja tajusin, että bändin biisithän ovat oikeasti hyviä! Etenkin lyriikoiden osalta voisin sanoa, että osui ja upposi :)

Jokainen tunti
jokainen hetki kadulla
voi olla ainoa, ainoa
johon kannattaa tarttua
 Haloo Helsinki - Lähtövalmiina


Sain tänään myös suoritettua ikuisuusprojektin nimeltä vaatekaapin siivous. Kaappi on ollut jo viikkokausia kuin pommin jäljiltä eikä mitään toivoa, että sieltä olisi löytynyt mitään ilman koko vaatevuoren kippaamista lattialle :D Jätesäkillinen (!) vaatteita lähti kohti parempia kaatopaikkoja ja täten voin todeta, että vaatekaapin ovi menee jopa kiinni. Ihan kokonaan. Aattelin kuitenkin kompensoida tätä järjetöntä ahkeruuttani tekemällä ihan pikkuisia H&M:n nettisivuilla (no kun ne ilmaiset postikulut!) ja parit housut ovat nyt matkalla siistiin ja puhtaaseen vaatekaappiini :) Heitin sentään noin viidet housut roskiin/kirppiskasaan, joten katson olevani jollain tapaa oikeutettu tähän :D Jostakin syystä oon aika varma, että saapumisilmoitus vaatteista tulee torstaina sillä samalla sekunnilla, kun istahdan Onnibussin kyytiin... 

Kun on yksin sitä miettii tämän pallon suuruutta,
ja sen jutun pienuutta, kun jäit ilman kuutta uutta
kenkäparia tai suurta bittiavaruutta
Haloo Helsinki - Taivaanlaiva 

Torstaina olisi tosiaan tarkoitus ottaa suunta kohti rakasta kotikylääni muutamaksi päiväksi. Ehdin olla perillä taas tuttuun tapaan kolmisen päivää ja minilomaan pitäisi mahduttaa alustavasti tietenkin perheen kanssa olemista sekä Tornion mummolassa vierailua. Kavereitakin olisi kiva ehtiä näkemään! Toivottavasti aika riittää kaikkien haluamieni ihmisten näkemiseen ilman hirveää stressiä ja paikasta toiseen juoksemista - kun osa kavereista majailee Oulussa ja toinen puolisko Kemissä, ei treffaaminen olekaan enää vain nopsaan kahvilla käymistä. :/ Toisaalta taas se olen yleensä minä, joka ottaa auton ja lähtee ajamaan ympäri kyliä ja kaupunkeja, joten jospa tällä kertaa homma voisikin mennä toisinpäin? Mulla ei tietenkään ole mitään sitä vastaan, että tapaan kavereitani ja oon kyllä valmis ajamaan muutaman kymmenen kilometriä sen vuoksi, mutta vaihtelu voisi virkistää kaikkia! :)

Loppuun vielä pientä liikuntapäiväkirjaa. Lyhyestä virsi kaunis, eipä mulla ole tuohon oikeastaan mitään lisättävää - paitsi että Les Millsin tuntien, eli mm. cxworxin ja sh'bamin, ohjelma uudistui maanantaina. Me likes! :)

Hetki on kaunis, vaan missä se on, missä se on
hetki on kaunis, ja missä mä oon, siellä se on
keinuissa, vaunuissa, tarhoissakin, siellä se on
perheissä, jengeissä, kouluissakin, siellä se on
kiireissä, yötöissä, arjessakin, siellä se on
linnoissa, bingoissa, puistoissakin, siellä se on
maailmanpyörissä, junissakin, siellä se on
hetki on kaunis, ja missä sä oot, siellä se on
Haloo Helsinki - Hetki on kaunis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti