sunnuntai 27. lokakuuta 2013

lazy sunday

...hyvän kirjan kyltymätöntä ahmimista. En malttaisi laskea kuvassa näkyvää kirjaa käsistäni, sen verran mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä teos on kyseessä! Katsokaas, osaan minä lukea muutakin kuin himoshoppaajaroskaa ;) On vaikeaa käsittää, millaista elämä Pohjois-Koreassa on ollut ja on vielä nykyäänkin ja miten monet meille itsestäänselvät asiat ovat maan kansalaisille lähes tuntemattomia käsitteitä. Suosittelen kirjan lukemista lämpimästi!
...hieman hemmottelua kasvoille savinaamion...
...ja jaloille jalkakylvyn merkeissä!
...herkullista lounasta...
...Leijonakuninkaan soundtrackin fiilistelyä (ei hitsi miten kovasti haluankaan nähdä nyt Leijonakuninkaan)...
...ja pitkästä aikaa kunnon venyttelyä!
...päivän agendana on ollut myös ahkera Gossip Girlin tuijottelu.
...iltapalaksi mun uutta suosikkiherkkua, ruisleipää itsetehdyllä lakkahillolla! Tuo yhdistelmä on vaan niiiin hyvää (ja niiiin suomalaista ) ettei tosikaan :D Ai niin, selvyyden vuoksi vielä pieni tarkennus: en minä tuota hilloa ole tehnyt, mutta eipä sitä kaupastakaan ole kaappiin haettu.

Takana on ihana, pitkä ja rauhallinen sunnuntaipäivä yllänäkyvien aktiviteettien sekä kämppiksen kanssa hengailun merkeissä. En oo uhrannut ajatustakaan koulujutuille (paitsi ehkä ihan vähän nyt illalla) ja oon tuijotellut GG:n jaksoja sekä lueskellut kirjaa ilman pienintäkään omantunnon tuskaa siitä, että oikeasti pitäisi muka tehdä jotain muuta ja hyödyllisempää. I-H-A-N-A-A. Rentoutuneena ja onnellisena onkin hyvä pistää nukkumaan ja heräillä huomenna uuteen viikkoon uusin voimin :) Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti